SHOOTOUT VÄST 2020 inställt

* kring Corona virus*
Måndagen den 25 MAJ kommer vi att meddela om vi kör i shoot out eller inte! ( status läge från Folk hälsomyndigheten) Fram tills dess arbetar vi vidare

Nu har vi spikat datumet för våran trevliga träff, så skriv in 25-28 Juni i era kalendrar för att inte missa årets modell flyghöjdpunkt i väst Sverige

ALLA modellflygare med familjer hälsas varmt välkomna till en fartfylld helg med massor utav modellflyg i alla kategorier.

Vi håller på hela helgen med start torsdag kväll samt avslut söndag eftermiddag.(Det går bra att komma tidigare än Torsdag om så önskas).

Vi kommer att förfoga över hela Ållebergs flygfält under träffen. På plats finns en lång och bred gräsbana, stor hangar där modellerna kan stå monterade över hela träffen i skydd mot väder/vind.

Camping finns på området med plats för så väl tält som husvagnar och husbilar (220V el-uttag finns), även toaletter samt tillgång till restaurang.

Vi flyger allt som är flygbart. Motor, Segel med el. utan motor, Jet, Drönare, Helikoptrar, Flygbogsering, Old Timer mm

ÅMFK kombinerar ÄVEN populära SCALE VINTAGE GLIDER Meeting samtidigt denna helg. Som namnet antyder så är det segel modeller föreställande fullskalaplan byggda mellan 1920-1960 som visas upp och även blir flygbogserade upp i det blå.

Alla är hjärtligt välkomna att deltaga.

Anmälningsavgiften är 150 kr och då får man flyga så mycket man bara orkar under hela helgen.

Anmälan görs till allebergsmfk@gmail.com skriv namn.adress, tel och e-post.

Betalningen sker sedan till BG 49491046 skriv namn anmälan SHOOTOUT 2020 innan den 19/6

Det funkar även med swisch till 0703595984 Kjell-Åke Ström

ps camping priser kommer senare


V.26 25-28/6 2020 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *