ESKIMÅ TRÄFFEN 2017/2018

Vi var ett tappert gäng på hela 15st som samlades uppe vid Ålleberg idag (20171231) ESKIMÅ TRÄFFEN för 15:e året i rad och för att flyga ”Ut det Gamla året och IN det NYA”. Vädret visade sig tyvärr inte ifrån dess bästa sida där vi mötes av; Dis, låg molnbas, Sydlig vind, 4m/s  och ca 0 gradigt. Det var lite små kyligt men det stoppar inte vårt Vikinga gäng i ÅMFK mm.

Vi tände en brasa och så småningom grillen också. Innan dess så blev det blandat flyg, REB flög sin Tundra med pontoner ca 3 starter blev det..MEN..blev tyvärr en krasch i hangaren efter en avstånds missbedömning! och färdig flugit för detta året! Bosse flög sin MPX 3D kärra, Sebastian en ny drönare av fabrikat Parrot, Rolf skulle flyga sin M33 sjökärra utrustad med en OS fyrtaktare, dessvärre trilskades motorn o. ngt annat stift var inte med i meklådan! så den fick bara gå på tomgång i depån för allmän beskådan!

Resten av gänget ”tjöttade” å fikade. Hur som trevligt hade vi det, som vanligt i ÅMFK.

Nu önskar vi ALLA ett ”GOTT NYTT ÅR!”

 en del av gänget, fler anslöt allteftersom

Här flyger BOSSE och REB;

Roffe ”brottas” med sin M33 Sjökärra;

Sebastian flyger Parrot Drönare;

Väl möt 2018……och det kommande Årsmötet. Gott Nytt År!