Årlig träff i Säm

Det blev en helt underbar dag I säm.Vädret var kanon 26 grader i luften 23 i sjön det bjöd in till bad. Det var många fina båtar i sjön och flyg. efter en timme bjöd Anita Och Stellan på kaffe och Äppelkaka jätte gott Tack. det blev även grillat efter 2 timmar.Tyvärr går tiden så fort när en har det så trevligt i ÅMFK..bilderna talar om sig själva. Det blir trolig att det blir en träff till om 2-3 Veckor det ser vi mer än gärna emot. Tack Stellan och Anita

 

Relaterade inlägg

En tanke på “Årlig träff i Säm

  1. Tack Stellan för en jättetrevlig dag vid säm. Detta är ju verkligen en tillgång för klubbens medlemmar. Kul att så många ställer upp med olika farkoster. Och vädret som vi inte råder över men bättre kunde inte bli. Du har dessutom gett oss ett halvt löfte om en träff till om några veckor om vädret stämmer. Tack Anita som bjöd på hembakat. Åter igen ett stort tack från oss medlemmar(landkrabbor)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *