Nu händer det saker med mitt pågående projekt: PT-17 Stearman

Nu händer det saker med mitt pågående projekt vill jag lova…….kroppen är nu lackad av min ”Lack-Buddy” Henrik…..kunde inte hålla mig så jag har nu satt ditt samtliga dekaler som jag beställt ifrån Utskriften…..

Resultat:  jag tycker själv att allt ser mycket lovande ut…! eller vad tycker du??

Mitt Mål: Hoppas kunna ställa upp i kommande skala VM (låter det kaxigt??!)….m.a.o. inget fel på min inställning eller hur??

Nu är det strax dax med motor montaget och slut installationen av radio komponenterna, servona är redan på plats…så det är inte så mycket kvar!! innan slut avvägning….hoppas hamna runt 21kg som brutto vikt….just nu har jag inte kläm på vart jag hamnar…..blir spännande….

Så till premiären nästa år hoppas jag på STOR publik…..med grill fest efteråt! och lite skumpa…kanske vi skulle ta en gemensam flyg träff samtidigt med andra klubbar……vi har ju ett 10-års jubileum som väntar runt hörnet..

Njut av bilderna och filmen på motorljudet…..(klicka på bilderna för större format)

 

Här motorn igång:

MOKI prov startas