Modellflyg med besök av Älgar..! Modelflug mit Elch..!

Lördag förmiddag ute vid fältet mötes undertecknad och Knut för lite Vinterflyg. Tempen var ca -5 grader o. sydliga ”kalla” vindar…..

Det första vi gjorde var att tända braskamin i byschan….och det var skönt allteftersom värmen byggdes upp…..gött att vi har kamin, killar..!

Hur som, jag gjorde en film inspelning som heter Knut macht Spass..! del 3.

Filmen är i första hand avsedd för våra tyska kompisar ”där ute”! och därför inspelad på tyska….men Ni förstår ändå när Ni ser Knut bakom spakarna, inte sant!! det är extra roligt att höra alla hans konstiga ljud, oooh, nää,,oops, neeej, vad hände...osv…ja Ni förstår!!! dessa läten hjälper honom att landa mm….

Extra kul denna dag var att plötsligt ifrån ingenstans kommer det fram 2st JÄÄÄÄTTTE stora Älgar (Skogens konungar) bara ca 100meter ifrån oss..samtidigt som Knut flyger och jag filmar….det typiska är ju också att samtidigt som jag filmar så blir mitt minneskort fullt…..just när älgarna lämnar oss i riktning mot 47:an…men jag fick dom ändå dokumenterade på en liten snutt….som tur var kom det inga bilar när dom passerade över vägen, en tradare kom och tutade men han var ändå på behörigt avstånd.

Så ta det försiktigt när Ni kör 47:an ute vid fältet….där finns det  Älg…!

 

IMG_1063 IMG_1064 IMG_1065 IMG_1066 IMG_1067