Byggrapport Nr.7 TRUSH COMMANDER

Yes…..här kommer den sista byggrapporten….kärran är klar…precis så som jag förutspådde eller rättare sagt enligt mitt MÅL……idag blev det återigen ca 12 timmar i bygglokalen från 08:00-20:15……kunde ha hållit på längre om det inte var för frugan!!! som ringde o. meddelade att fredags myset var klart….Det är service!! tack å lov att man har en förstående hustru!! eller kan det vara så att hon tycker det är lungt o. skönt när man inte är hemma…hihi….go är hon i alla fall!! gumman….

Ja sedan får vi inte glömma alla klubb kamrater som tittar förbi bygglokalen med bl.a fika o. ser till att man lever o. får i sig något…gött grabbar…

Det blev intensivt in i det sista, återstår bara några smärre saker att göra ex montera tank, gas servot,montera accar, ström brytare programmera radion samt väga av TP….vad tar allt  detta i tid?  en 30-40 minuter? jo premiär turen oxå….

Här dom senaste bilderna, njut eller varför inte komma ut till fältet imorgon lördag o. titta själv…kärran kommer att finnas på plats….om det inte regnar!!!

IMG_3190Aj..aj…aj lille vän vad hardu gjort??? besökt vårdcentralen eller???

här fixar jag till fönstren i cockpit….

IMG_3192

Här är slut resultatet av cockpiten….med nya aluminium lister runt fönstren samt öppningsbar sido ruta för piloten att stiga in/ur….tycker själv att det blev riktigt bra..!

IMG_3201 IMG_3200

Full aktivitet in i det sista…..!!

IMG_3194

IMG_3197

 

FÄRDIG……och så här blev kärran efter ett rekord bygge (åtminstone för mig..!) på ca 3-4 intensiva veckor så är Trushen i skala 1:2,75 klar..med ca 3 meters spänvidd och en 112cc bensin motor mm.

Vad tycks??

IMG_3210 IMG_3207 IMG_3208 IMG_3209 IMG_3206

Mycket jobb har det varit …MEN….det har varit roligt varje minut…t.o.m. så djädrans kul att vissa dagar har jag t.o.m. glömt bort att äta lunch!! men en hel del kaffe blev det….tur att jag inte röker också för det hade jag inte hunnit..!

Nu återstår Premiär turen, bara vädret kunde bli lite bättre…..snart skall det bogseras o. då menar jag dom riktigt stora seglrana….VÄLKOMMEN till bogsering ute vid vårt eget ägda klubbfält!