Flygfältsbestämmelser

Med tanke på att semester och sommar tider är i antågande så ser vi gärna ”Sommar-Gäst” flygare vid vårt klubb flygfält och hälsar Er ALLA Hjärtligt Välkomna….samtidigt så ber vi Er läsa klubbens flygbestämmelser och att Ni vänligast respekterar dessa ….Tackar på förhand och hoppas få se dig och dina kamrater vid fältet…Trevlig Flyg Sommar!!

Flygfältsbestämmelser

 

Fältet är öppet för flygning alla dagar.

Tisdagar och torsdagar är klubbens officiella klubb träff dagar mellan kl. 18:00 – 21:00, men inte slaviskt!! Det flygs i princip alla dagar vid tjänligt väder och inte på några förhands tider utan vi flyger när ”andan” faller på..! Är bommen låst var vänlig kontakta ngn i styrelsen för hjälp..

OBS! Rätt att använda fältet har endast modellflygare anslutna till ÅMFK. Modellflygare i sällskap av ÅMFK-medlem samt gästflygare med tillstånd av styrelsen är välkomna att använda fältet i egenskap av ÅMFK:s gäster.

Gällande försäkring SMFF/RCFF krävs för gästflygare.

Styrelsen eller av styrelsen delegerade personer med särskilt ansvar för säkerheten såsom säkerhetschef äger rätt att stoppa flygning eller annan verksamhet som ej uppfyller kraven på säkerhet eller ej är till gagn för ÅMFK.

Flygning över bil parkeringen, klubbstugan,depån samt riks.47 är förbjudna flygområden. Flyg så att säkerheten ej äventyras!

 

VÄLKOMMEN!

varför inte passa på att bli medlem…finns plats för ALLA!!

//styrelsen