Fest-I-Stad fredag 15/5…..ÅMFK är med…så klart!

För några veckor sedan så var ÅMFK med som arrangör vid ”MOTORDAGEN” och nu till fredag så är vi åter med under Handelsmännens jippo kallad ”Fest-I-Stad”..vi finns på plats mellan kl 10-16:00. Plats: Stora Torget/Centrum Falköping

Tillsammans med RC Butiken/Skövde finns vi på plats för att prata modellflyg med Falköpings borna och alla andra besökare så klart! Tomas ifrån RC Butiken bygger upp sin buggy bana där ALLA som vill får ”Pröva på” att köra rc Buggy bilar, och vi finns naturligtvis på plats för att hjälpa till…..

Det blir en laddad dag med förhoppningsvis många besökare…detta skall bli så djädrans kul……och bra PR för klubben. Vädret ser också ut att vara med oss med sol o. inget regn!!!!

Klubben bjuder sina deltagande medlemmar på lunch vid ngn av stadens krogar. Det tycker vi våra medlemmar är värda då dom visar upp sitt engagemang……åter ett bra argument varför man skall vara medlem i ÅMFK, klubben som engagerar sig!!

Lycka till nu Ni medlemmar som deltager och Varmt Välkommen till alla våra besökare…..Ni får en ny chans att träffa oss den 6/6 i samband med Sv.National dags firande i Plantis då klubben dessutom blir belönade av SISU och Falköpings kommun  med diplom för ”Säker Förening”…..

Ha det……

P1040441