”SE-UPP” snart är den i luften!

Som dom flesta i klubben känner till så håller Stellan och Kalle på att slutföra sina drömmar om att bygga en Cub i skala 1/3 alltså en spännvidd på 3,6 m. Hans -Åke har ju en sedan tidigare fast denna är en ARF variant. Undertecknad har idag varit och bevittnat Stellans Cub. Motorn gick som ett urverk. Det är egentligen bara kåpan som skall dit men först provkörning och div justeringar. En finess är att hela stjärtpartiet är löstagbart. Ansluta några kablar och sen spänna  remmen . KLART. Positionsljus en självklarhet allt enligt regelboken. Sen viskas det i korridoren att till vintern så skall planen kunna utrustas med pontoner!! Stellan, Kalle och Kent i Vedum uppe tillsammans vid Sämsjön!!! Går nog att ta entré av sämsjöborna.

IMG_1104IMG_1101IMG_1099IMG_1100IMG_1099IMG_1097