Skåne Hang resan Dag 3

Nu var det dax för Dag 3 med våra  äventyr….även denna dag blev det både kulturella utflykter samt möe hang flyg……Efter en underbart god frukost vid vårt boende i Glimmingebro  begav vi oss av utmed kustvägen förbi Kåseberga,Simrishamn och framtill vårt slutmål KIVIK dvs marknadsplatsen. Vägen dit är fantastisk vacker med alla läckra Skåne längor, gårdar, havs naturen mm, som Ni kan se på några av bilderna nedtill. Bl.a så kan Ni se det ökända ensamma trädet vid Mandelmanns gård, samt så bor ju författaren Björn Ranelid  inte långt ifrån marknadsplatsen mm.

Hur var flyget då? jo tack, det var blåsigt!! mellan 11-15m/s….Perfekt, precis vad vi vill ha.….Hård blåst, solsken, varmt och gött!! och det hade vi…..det blev säkert 5 timmar underbart hangflyg och grillen tändes upp intill ”Polis Högkvarteret” (INGEN blev haffad!) vid marknadsplatsen…Idag var vi 8st som frestades av dom goa vindarna……och inga haverier rapporterades…..

Här lite bilder innan dag4 inträffar….: